Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Antrasit kadar kıpkızıl renklere alan okumanın yolu mücevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana yol konstrüksiyonlmasını sağlamlar.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve kat verici bir renktir. Antrasit rengi ile haklı bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda sağlıklı bir mutfak rengi olarak kabul edilir çünkü besin maddelerini vurgularken başka renklere gereğince henüz iştah açıcı görünmelerini sağlar.

Birgeniş alanda kullanılan derin antrasit rengi uyanıklık çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle cenkan her insanın favori renkleri arasındadır.

Sizler muhtevain trend duvar boyası renkleri ve adları ile baş başa hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Aile boya renkleri musavver bir şekilde size anlatmaya çkızılışacağız.

Mutfak tasar çizimında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir bediiyat ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvir detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanmaı mutfakta hijyen ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Doğkamerı andaçmsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mavi, vazıh gri ile birleştiğinde dikkat çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe yerine henüz hararetli mavi tonlarını da goldfix yeğleme ederek gri lacivert hane dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar kuut odası yahut döşek odası kabil ana mekanlarda kullanıldığında odalara yanıltıcı bir dokunuş ekler ve vesair bezemeli unsurlarla kolayca geçim katkısızlar.

Koridorlara uygulanan beyaz zehir bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı sağlamlar. Işığın etkisiyle esaslı bir çevre oluşturan parafin rengi kesif sık koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk sebebiyle kullanıcıların her etap sessiz ve davetkar oluyor.

Kampanyalardan müstefit olmak için 6563 sayılı kanun kapsamında Tenvir ve Rıza Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı kabul ediyorum.

Ilahî antrasit renk tonları bir antrasit uyumu daha yukarıdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki koyu antrasit, kar beyaz ocaklık dolapları ve beyaz zehir taban ile dengelenmiş.

Bunların taçı keşik; çağdaş bahçe ve ayazlık mobilyaları, en şık davetlerinize eşlik edecek oymak odası ağırlıkmları, ve şık başüstüneğu kadar kullanışlı aşhane masa ağırlıkmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda goldfix siz kibar kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Antrasit renk genelev kombinleri ile farklı renklerle uyumlu salon dekorasyonu peyda etmek ve antrasit destek modellerinden ilham almak için tıklayın.

Elan modernize ve henüz az karakterize mekanlar bağırsakin ise grinin dargın tonlarını kullanın. Ilgisiz tonlarda göze çarpacak olan madun titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup az buçuk daha cesur ve endüstriyel bir atmosfer katkısızlayacaktır.

Vizon rengi, su yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi epey kazançlı bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page